Pohištvo po meri

V podjetju Pohištveno mizarstvo Gašperlin že več kot 20 let izdelujemo pohištvo po meri. Vselej poiščemo rešitev še za tako zapletene in zahtevne prostorske izzive. Izdelujemo vse vrste pohištva (z materiali, kot so furnir, iveral,  masivni les, ultrapas, oplemenitena iverica); od preprostih predalnikov, pultov, omaric z drsnimi vrati, vgradnih omar do celostne namenske opreme posameznega prostora.

Eden od glavnih produktov so vgradne garderobne omare, ki jih lahko prilagodimo glede na kolekcijo vaše garderobe in drugih reči, ki jih želite shranjevati v omari. Z vgradno lahko izkoristite vsak kotiček prostora od tal do stropa. Razporeditev prostorčkov v omari lahko prilagodite potrebam in jo sestavitev iz poljubnega števila poličk, predalnikov, obešalnikov, košar, namenskih dodatkov; tudi ogledal.

Za pravilno delovanje tega spletišča se včasih na vašo napravo naložijo majhne podatkovne datoteke, imenovane piškotki. Sistemski piškotki, ki so nujni za delovanje, so že dovoljeni. Vaša izbira pa je, da dovolite ali zavrnete piškotke analitike in trženja, ki nudijo boljšo uporabniško izkušnjo, enostavnejšo uporabo strani in prikaz ponudbe, ki je relevantna za vas. Več o piškotkih.