Pohištvo za dom

V podjetju Pohištveno mizarstvo Gašperlin nudimo pestro izbiro pohištva za jedilnice in kuhinje, dnevne sobe, spalnice in otroške sobe, predsobe. Pohištvo izdelujemo, montiramo in tudi servisiramo. Pri tem se poslužujemo pestre izbire furnirja, iverala, masivnega lesa, oplemenitene iverice in raznolikega ultrapasa.

Dnevne sobe

Dnevna soba je običajno eden od osrednjih prostorov našega doma, v katerem preživljamo največ časa skupaj. Pohištvo mora biti zato prilagojeno našim potrebam, navadam in aktivnostim ter mora nasploh izražati naš življenjski slog. Pomagali vam bomo poiskati pravega, optimalno izkoristiti ves prostor in ga zapolniti glede na potrebe.

Predsobe

Predsoba je prostor, ki povezuje vse druge, in je prostor, s katerim na goste naredite prvi vtis. Običajno so nekoliko manjše, cilj pa je ves prostor čim bolje izkoristiti in zapolniti s funkcionalnim pohištvom do zadnjega kotička. S tem mislimo na nujne odlagalne površine, police, predalnike in garderobne omare.

Kuhinje in jedilnice

Lahko bi rekli, da sta bistvo vsakega doma, ne glede na to, ali ste gurman ali ne. Sta središče in osrednji prostor druženja. Predvsem za kuhinjo je pomembno, da je prilagojena uporabniku; to velja za višino in dolžino pultov, višino omaric, postavitev bele tehnike, odtoka, priključkov itn. Pomagali vam bomo poiskati tudi pravi dizajn in optimalno razporediti elemente v prostoru.

Spalnice

Soba za počitek nam daje občutek varnosti in udobja. To ni prostor, v katerem bi aktivno bivali, kljub temu pa je vse bolj tudi prostor za shranjevanje garderobe. Zato naj bo pohištvo v spalnici enostavno in uporabno. Izdelano naj bo iz materialov in barv, ki nas pomirjajo in sproščajo, hkrati pa dopuščajo tudi zračnost.

Kopalnice

Kopalnica je intimen prostor, v katerem sta še kako pomembna funkcionalnost in toplina. Sestavljajo jo nešteti pohištveni elementi; ogledalo, stenske ali druge kopalniške omarice, predalčnike, umivalnik s poličkami, omarice za shranjevanje čistil, brisač in zalog za intimno nego. Izberite preudarno, pri tem vam bomo z veseljem svetovali.

Otroške sobe

Otroška soba je prostor, v kateri res ne smemo varčevati z domišljijo, barvami in oblikami pohištva. Je svet, v katerem se otrok igra, ustvarja, spi in se uči ter se razvija. Izdelano je lahko povsem po merah in je povsem unikatno. timno nego. Izberite preudarno, pri tem vam bomo z veseljem svetovali.

Za pravilno delovanje tega spletišča se včasih na vašo napravo naložijo majhne podatkovne datoteke, imenovane piškotki. Sistemski piškotki, ki so nujni za delovanje, so že dovoljeni. Vaša izbira pa je, da dovolite ali zavrnete piškotke analitike in trženja, ki nudijo boljšo uporabniško izkušnjo, enostavnejšo uporabo strani in prikaz ponudbe, ki je relevantna za vas. Več o piškotkih.